Sådan tegner du aktier i Bornholms Økojord A/S

Her kan du læse nærmere om aktietegning, selskabets form og formål m.m. i Prospektet

Man skal minimum investere 10.400 kr., inklusive overkurs, svarende til 10 stk. aktier pr. investor.
 

Her kan du læse og udskrive Tegningsblanketten

Med elektronisk underskrift:
Udfyld alle felterne til højre og tryk på “Indsend”. Derefter modtager du i løbet af nogle dage en mail fra os med den udfyldte Tegningsblanket og et link, hvor du kan underskrive tegningsblan­ketten elektronisk med dit NemID. Du får en kopi af Tegningsblanketten, når du har skrevet under.

Underskrift på papir:
Udskriv Tegningsblanketten, læs den, udfyld og underskriv den, tag en kopi til dig selv og send den med mail eller post til adressen på blanketten.

Efter underskrift:
Når du har skrevet under, skal du indbetale det beløb, som du har oplyst, at du vil investere. Og så kan du glæde dig over, at du har tegnet aktier i Bornholms Økojord A/S under stiftelse.

Beløbet overføres til reg.nr. 5301 konto-nr. 0285882

Persondata og sikkerhed:
Når du indsender en tegningsblanket, skal du være opmærksom på, at Foreningen ØkoBornholm behandler de personoplysninger, som du afgiver i tegningsblanketten efter reglerne i persondataforordningens art 6, stk. 1, b) om indgåelse af kontrakt. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.

 

Sådan støtter du stiftelsen af Bornholms Økojord A/S ved at støtte foreningen

Hvis du ikke lige står og har penge til at købe dine egne aktier for, men gerne vil støtte formålet, så kan du fra 12. juni – 31. december 2020 give penge til foreningen ØkoBornholm, der stifter Økojords-selskabet. Så køber foreningen aktier for pengene.

Hvis du også melder dig ind i foreningen, kan du være med til at udstikke den overordnede kurs for Økojords-selskabet.

Overfør det beløb, som du vil støtte med til foreningens indsamlingskonto reg.nr.  5301  konto-nr.  0286862 og oplys dit eget konto-nummer i bemærkningerne til modtager.

Hvis selskabet ikke stiftes, får du dine penge retur, med fradrag af evt. negativ rente på indsamlings­kontoen.

 

Gentag de fire tegn i boxen